Zoeken
  • Marlies en Marjolein

Bedankt en tot snel!

Gewoonlijk vinden jullie op onze website het menu voor volgende week. Deze keer niet…

Deze keer nemen we jullie even mee terug in de tijd én blikken we al even vooruit.

De voorbije 11 weken MnM Delicious Pop-up, het was ons wat.

Halsoverkop in een avontuur gestort, de tijd was er rijp voor. Het was het moment! Veel over gedroomd, veel over gepraat, permanent gevoed door een vurige passie. Een passie voor eten maar nog meer dan dat, een passie voor jullie!

De afhaaldagen waren steeds momenten om naar uit te kijken. We kregen 250 hartelijke gesprekken, beleefden sociaal contact in asociale tijden en we zagen dat jullie er ook van genoten. Met de glimlach op ons gezicht.


650 menu’s met liefde en smaak gebracht, want daar ging het natuurlijk ook om. We kozen vol overtuiging voor een eerlijke, toegankelijke en herkenbare keuken. De keuken waarmee we opgroeiden en waar we verliefd op werden. En met veel aandacht voor lokaal en ecologisch!

En ja hoor, het overtrof al onze verwachtingen. Hard werken, dat wel. Maar des te groter de voldoening. We herontdekten onszelf en zeggen meer dan ooit, hier stopt het niet!

We gaan nu de tijd nemen om te werken aan ons concept, om opportuniteiten te zoeken en onze richting te bepalen. Maar stilzitten? Nee, dat zeker niet. Blijf dus zeker onze socials, facebook en instagram volgen en hou onze website in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van onze plannen en ontdek je als eerste de nieuwigheden!

Het is dus geen goodbye, maar een tot ziens!

Bedankt, enthousiaste bestellers

Marlies en Marjolein

243 keer bekeken0 reacties

©2020 door MnM Delicious