Zoeken
  • Marlies & Marjolein

Een betere wereld, via de korte keten!

Gisteren hebben wij voor de 3de maal voor jullie mogen koken, wat een fantastische ervaring! Heel hard bedankt om zo massaal op ons aanbod in te gaan en voor de hele leuke feedback die we van jullie allemaal krijgen!


Wij hebben alvast het gevoel dat, ondanks Corona, onze buurt nog altijd leeft en veel honger heeft!! Maar daar twijfelden we eerlijk gezegd niet aan...


Duurzaam en lokaal ondernemen

Alles wat we jullie serveren proberen we zo dicht mogelijk in de buurt te halen om het vervolgens ook op een groene manier met jullie te delen.


Vorige week kon je bij ons yoghurt uit Zomergem verkrijgen. Deze week waren het asperges vanuit Bassevelde. We gingen alles met de fiets halen! Hoe eco én lokaal kan je gaan?!


We werken ook graag samen met andere lokale ondernemers, met liefde voor hun product! Het heerlijke brood uit de houtgestookte steenoven van BaaB was de perfecte ouverture voor dit onderdeel van onze filosofie!


Wil je zelf ook aan de slag met lokale producten?Neem een kijkje op de website www.korteketenmeetjesland.be.

Onze yoghurt kwam van LV CIincke, de asperges van Hoevewinkel bij Andries.


Onderscheiden in verpakking, dat loont!

Liefst zouden we alles in jullie eigen potten en pannen aanbieden, dat mag helaas niet in deze Corona tijden. We vinden het daarom zeker zo belangrijk dat onze eigen verpakkingen een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu. Vandaar gingen we dus op zoek (en we zoeken nog steeds!) naar 100% bio-afbreekbaar materiaal. In het kader van: alle beetjes helpen, investeren we veel tijd (en toch ook wat centjes) in deze zoektocht naar materialen en leveranciers.


Nogmaals super bedankt voor jullie enthousiaste reacties op onze aanpak, stijl, verpakking en last but not least: ons eten. Daar gaat het tenslotte om ;-).


Tot volgende week!

227 keer bekeken0 reacties

©2020 door MnM Delicious